Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-10-01

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Frukostforum 11 oktober

En morgon med blandade teman! Varför investera i en före detta naturbruksskola, vad är Gröna Kluster, Bandy-VM i januari och ungdomsföretag på gymnasiet.

Det är några av alla ämnen som tas upp på frukostforum 11 oktober kl. 8-9.30 på Vänersborgs Teater, ingång via Folkets Hus.

Från scenen får vi bland annat höra de nya ägarna till Nuntorp. Varför har man investerat i en före detta naturbruksskola? Vad är Gröna Kluster för verksamhet som finns på Nuntorp? På gymnasiet startas just nu nya UF-företag upp och några kommer på besök. I januari kommer Bandy-VM till Vänersborg. Vad händer med staden då? Allt detta blandas tillsammans med information om vad som händer i kommunen just nu och kanske blir det också en och annan överraskning…?

En intressant morgon utlovas och som vanligt är det Erik Torstensson med sina skarpsynta frågor som leder oss genom ämnena.

Varmt välkommen!

Anmäl dig senast den 9 oktober kl. 17.
Anmäl dig här till Frukostforumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi bjuder som vanligt på kaffe och smörgås. Du får även möjlighet att ställa frågor till handläggare från upphandlingsenheten, bygglovsenheten samt miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

Frukostforum återkommer andra torsdagen varje månad. Sprid gärna ordet till kmmunens företagare och på Facebook. Vi ses!

Näringslivskontoret, Vänersborgs kommun
Karolin och Jim

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se