Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-03-14

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Kommunalråd besökte Frukostforum

Benny Augustsson

På mars månads välbesökta Frukostforum berättade vårt nya kommunalråd Benny Augustsson hur han ser på framtiden för Vänersborgs kommun.

En gång i månaden ses näringslivet i Vänersborg för att nätverka, utbyta erfarenheter och lyssna till gäster i aktuella ämnen i vår morgonsoffa. Nätverket växer sig allt starkare och mars månads möte samlade runt 120 personer.

Förutom Benny berättade Johanna Svedung från Länsförsäkring hur bolaget fortsätter att satsa i Vänersborg. Något som syns genom att de bygger på en extra våning på kontorshuset i Nordstan. CSR Västsverige gav tips om hur företagen kan tjäna på att tänka och jobba hållbart.

Som en överraskning avslutades morgonen med att författaren Kamilla Oresvärd presenterade sin senaste bok Brudslöjan. Mycket riktigt innehåller bokomslaget en bild av det berömda vattenfallet i Vargön.

Nästa Frukostforum är den 11 april

Anmäl dig direkt på denna länk.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkommen!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

MER information

Har du en koppling till näringslivet i Vänersborg är du välkommen att anmäl dig till vår e-postlista för att ta del av våra utskick och inbjudningar. Skicka ett e-postmeddelande till naringsliv@vanersborg.se så lägger vi till dig.