Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-03-28

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Årets UF-mässa i Arenan med hållbarhet och driv

Den 26 och 27 mars arrangerade Ung Företagsamhet Fyrbodal en stor regional mässa för ungdomsföretag i Arena Vänersborg.

På årets Ungt Företags mässa "Entreprenörskap på riktigt 2019" deltog 150 utställande ungdomsföretag med totalt cirka 600 gymnasieelever. Därutöver var det 150 elever från grundskolan som hade en egen utställning som kallades "Idéer som gör det möjligt".

Det var stort intresse för årets mässa som hade många kreativa och driftiga företagare från ett stort område; Strömstad, Dals Ed, Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg och så vidare.

Jurygrupper gick runt och bedömde företagens produkter, montrar, affärsidéer med mera. I slutet av dagen delades priser ut till många duktiga UF-företag.

Årets UF-företag var Sea Tea UF från Strömstad gymnasium, som vann en SM-plats i tävlingen i Stockholm. Grattis och lycka till!

Här på Ung Företagsamhet Fyrbodals hemsida kan du läsa mer om resultatet från den regionala UF-mässan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På mässan föreläste även Locker Room om hur viktigt det är med bra värderingar och attityd i omklädningsrum. Det handlade om att bryta gamla mönster och ändra synen på vad som är "manligt". Det var så gott som fullsatt!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se