Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-04-08

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Frukostforum 11 april

Välkommen till en morgon med gäster som kommundirektören Pascal Tshibanda och Jill Stor, den nya näringslivschefen, samt Företagarna.

Vänersborgs kommun har flera mål i sikte. Hör kommundirektören, Pascal Tshibanda, berätta om hur vi tillsammans kan arbeta för att gemensamt nå dessa. Vi kommer även få en lite mer ingående presentation av kommunens nya näringslivschef, Jill Stor.

Företagarna vill lyfta och hylla landets företagare och har därför skapat utmärkelsen Årets Företagare och Årets Unga Företagare. I början av april utses Årets Företagare i Vänersborg och är med oss under
morgonen.

Det är några av de ämnen som tas upp på frukostforum 11 april kl. 8-9.30 på Vänersborgs Teater, ingång via Folkets Hus.

En intressant morgon utlovas och som vanligt är det Erik Torstensson med sina skarpsynta frågor som leder oss genom ämnena.

Varmt välkommen!

Anmäl dig senast den 9 april kl. 17. Anmäl dig här till Frukostforumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi bjuder som vanligt på kaffe och smörgås. Du får även möjlighet att ställa frågor till handläggare från upphandlingsenheten, bygglovsenheten samt miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

Frukostforum återkommer andra torsdagen varje månad. Sprid gärna ordet till kmmunens företagare och på Facebook. Vi ses!

Näringslivsavdelningen
Vänersborgs kommun

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se