Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-04-15

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Jill Stor är ny näringslivschef

Nu har kommunens nya näringslivschef börjat. Jill Stor har tidigare varit regionchef för Ung Företagsamhet.

Jill började sin tjänst med en rivstart! Redan två dagar innan hennes anställning började delade hon ut pris till Årets Företagare på Vänersborgsgalan. På torsdagen var hon även gäst på ett mycket uppskattat FrukostForum på Vänersborgs teater.

- Mitt första uppdrag blir att skapa ett nytt team som kompletterar varann så att vi tillsammans kan jobba med att fortsätta stödja och utveckla näringslivet, säger Jill Stor. Det finns en omfattande näringslivsstrategi som beslutades politiskt 2013. Vi behöver fortsätta arbetet utifrån den.

År 2004 flyttade Jill från Enköping till vackra Vänersborg för att börja studera på högskolan, inom arbets- och organisationspsykologi med inriktning förändringsarbete. Hon bor sedan ett par år i Vargön tillsammans med sin man och deras barn. Jill kommer nu senast ifrån Ung Företagsamhet, där hon arbetat som regionchef för Fyrbodal och innan dess Skaraborg. Tidigare har Jill bland annat arbetat på Saab och Högskolan Väst.

- Jag är en engagerad person och har alltid varit det. Sedan gymnasiet så har det alltid funnits extraarbete vid sidan av studierna och engagemang i föreningar och styrelser. Föreningslivet ligger mig varmt om hjärtat och utöver barnens aktiviteter i flera föreningar så är jag själv ledare i Vänersborgs Gymnastikförening, säger Jill, och fortsätter:

- Jag tycker om utveckling i alla dess former och trivs som bäst när det går att driva arbetet framåt tillsammans med människor omkring mig, berättar Jill. Mina tankar kring Vänersborg och näringslivsarbetet är att fortsätta arbeta med en nära dialog med våra företag och samverkansparter. Jag ser kommunens invånare som kärnan för en hållbar stad, där vi möts i olika sammanhang och där vi måste arbeta tillsammans för att skapa en attraktiv kommun med stark tillväxt och gott klimat!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se