Hoppa till innehåll

Publicerad 2020-02-11

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Frukostforum 13 februari

Välkommen till FrukostForum med fokus på Innovation och växtkraft

Välkommen till FrukostForum med intressanta gäster torsdagen den 13 februari kl 8.00-9.30.

Innovation och växtkraft är nyckelord för ett hållbart och långsiktigt näringsliv. Under morgonens FrukostForum får vi en inblick hur aktörer på olika sätt arbetar med att underlätta företagsetableringar.

I morgonsoffan denna morgon hittar vi:

Sara Wallin, VD på Almi Väst. Almis uppdrag är att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag och stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt genom affärsutveckling och finansiering. Hör Saras reflektioner om tillväxt och få handfasta tips på hur du kommer vidare!

Pål Castell, Planarkitekt Vänersborg kommun. Arbetar med att planera det fysiska rummet i Vänersborg. Med stor klokskap tar han sig an frågor som, Var ska nya bostadsområden ligga? Var behövs nya vägar och cykelvägar? Vilka naturområden ska bevaras? Var ska framtidens verksamhetsmark ligga?

Josefin Ljungqvist, Regionchef för Ung Företagsamhet Fyrbodal. Josefin utbildar och coachar ungdomar som drömmer om att bli företagare. Med stort engagemang bidrar hon till att hitta morgondagens entreprenörer och knyter samman skolan med näringslivet.

”Jills Spaning”
Vänersborgs Näringslivschef Jill Stor spanar kring företagande och aktuella näringslivsaktiviteter lokalt, regionalt och nationellt.

Som vanligt leder Erik Torstensson samtalet med våra gäster och inleder morgonen med tf kommundirektör Katrin Siverby.

Du får även möjlighet att ställa frågor till handläggare från upphandlingsenheten, miljö- och byggnadsförvaltningen samt mark- och exploatering.

Vi bjuder som vanligt på kaffe och smörgås. Du får även möjlighet att ställa frågor till handläggare från upphandlingsenheten samt miljö- och byggnadsförvaltningen.  

Anmäl dig senast den 11 februari kl.17.00.

Arrangör: Näringslivsavdelningen, Vänersborgs kommun
Plats: Vänersborgs teater (ingång via Folkets hus)
Tid: Torsdag 13 februari kl. 08.00 - 09.30 (med inledande frukostmingel)

Varmt välkommen!

Anmälan: Anmäl dig på följande länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (dock senast den 11 februari kl.17.00)

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se