Hoppa till innehåll

Publicerad 2020-05-13

Se FrukostForum Live på torsdag kl. 08.30

Temat denna morgon är ”Hemester” – vi pratar om att spendera semestern på hemmaplan och vilken betydelse det kan få för näringslivet.

Vi får lyssna på Maria Engström Weber - Turistchef/VD Visit Trollhättan Vänersborg, Charlotta Bang, som är destinationsutvecklare Halle- och Hunneberg. De berättar om de äventyr och pärlor som finns att utforska hemmavid.

Vi får också lyssna till näringslivschef Jill Stor och kommunalrådet Benny Augustsson. Vänersborgs nya kommundirektör Lena Tegenfeldt gästar FrukostForum för första gången och får svara för hur hon ser på näringslivsutvecklingen framöver i Vänersborg.

Vi får även bekanta oss med Reko-ringen i Vänersborg. Reko är en förkortning av rejäl konsumtion, en direkthandel mellan producenter och konsumenter utan mellanhänder med Facebook som verktyg. Ingela Carlson är en av dem som håller ihop Reko-ringen i Vänersborg. Man har utlämning varannan tisdag och är just nu extra aktuell som ett alternativ för riskgrupperna att handla mat hos. Ricky Karlsson har startat upp flera ringar i området och vet allt om Reko och dess historia.

Erik Torstensson leder som vanligt samtalet med våra gäster.

https://business.facebook.com/naringslivvanersborgskommun/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se