Hoppa till innehåll

Publicerad 2021-10-06

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Julgåva till kommunanställda gynnar näringslivet

Alla anställda i Vänersborgs kommun får en extra julgåva i form av presentkort till ett värde av 500 kronor!

På detta sätt vill kommunen lyfta både medarbetare och näringsliv som till följd av coronaviruset har befunnit sig i ett pressat läge.

- Genom denna julgåva vill vi visa vår uppskattning för våra medarbetares fantastiska insatser under en tuff period. Presenten hoppas vi också ska ge vårt lokala näringsliv en välbehövlig stöttning, säger kommunstyrelsens ordförande Benny Augustsson.

Coronaviruset har påverkat hela samhället. Såväl Vänersborgs kommuns anställda som det lokala näringslivet har haft det tufft. Julpresenten, fördelat på presentkort om 100 + 400 kronor, förväntas ge en positiv effekt på näringslivet, som genom det tidsbegränsade presentkortet från Forum Vänersborg gynnar ett stort antal lokala aktörer.

- Efter en lång tid med pandemi, är presentkortet ett sätt att stimulera handel hos våra lokala företag, säger näringslivschef Jill Stor.

Ett särskilt tack
Samtliga medarbetare i kommunen som varit anställda under oktober och november månad ska omfattas, det gäller tillsvidareanställda, visstidsanställda och timavlönade. När det gäller timavlönade så ska man också ha tjänstgjort någon gång under den aktuella tiden.

Kommunen beräknar att det rör sig om drygt 4200 anställda som får denna gåva.

- Det är många som har arbetat hårt under en längre tid och även många som har gjort en hel del utöver sina ordinarie arbetsuppgifter. Det känns bra att kunna ge ett särskilt tack genom denna present, säger personalchef Anna Johannesson.

Mer information:
Jill Stor, näringslivschef
jill.stor@vanersborg.se
Anna Johannesson, personalchef
anna.johannesson@vanersborg.se

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se