Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-03-29

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

FrukostForum 14 april

Varmt välkommen till FrukostForum den 14 april

Varmt välkommen till FrukostForum med intressanta gäster den 14 april kl 08.00 - 09.30!

Nu är det dags för mingel och nätverkande, torsdagen den 14 april kl 8.30-09.30 bjuder vi in till Quality Hotel och denna gång kommer vi bland annat att lyfta Vänersborgs nya platsvarumärke, som lanseras denna månad. Med ett platsvarumärke kan man driva etableringar, attrahera kompetens och skapa en gemensam bild av platsen vi bor och verkar på. Men vad betyder det att ha ett platsvarumärke och hur kan alla vi tillsammans använda det i vår gemensamma marknadsföring? Det har vi bjudit in ett antal gäster för att diskutera och tipsa er företagare om.

Näringslivschef Jill Stor har drivit frågan från start till beslut och kommer visa och inspirera hur man kan göra som företagare, tillsammans med Tove Avrin, HR-specialist på Vänersborgs kommun. Reklambyrån och vänersborgsföretaget Bozzanova har tagit fram varumärkesplattformen och finns på plats för att berätta om arbetet. Johanna Hansson och Erika Alsin medverkar från Bozzanova.

Vår andra gäst har också anknytning till varumärkesarbete för företag. Henrik Läckberg från företaget Your Vision Media finns också på plats. Vi får också en hälsning från ordförande Ulrica Sundén Bergen på Företagarna Vänersborg, som varit representerade i referensgruppen.

Vi har också vår Frukostpanel på plats som denna gång består av Vänersborgs alla tre kommunalråd; Benny Augustsson, Mats Andersson och Henrik Harlitz.

Som vanligt guidar Erik Torstensson oss igenom morgonen, varmt välkommen till en trivsam och framåtsiktande morgon tillsammans!

Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.:

 

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se