Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-04-30

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

FrukostForum den 12 maj

Varmt välkommen till ett högintressant FrukostForum den 12 maj på Quality Hotel kl 8.30-9.30 som går i totalförsvarets tecken. Efter en global pandemi och med det rådande världsläget är frågan minst sagt aktuell. Hur rustade är Vänersborgs näringsliv? Vilken roll har företagen respektive kommunen vid en krissituation? Vi har bjudit in gäster för att diskutera de olika perspektiven.

Jessica Roth Andersson, beredskapssamordnare Vänersborgs kommun och försvarsmakten F7 medverkar och berättar om vårt totalförsvar och vad det innebär.Vad händer vid bortfall av vatten och el? Har vi andra lagar som träder i kraft? Hur påverkar det företagen och vad kan man själv göra som företagare för att förebygga så bra som möjligt.

På plats finns även Rickard & Anna Johansson från Nuntorp Gård och Christina Milén-Jacobsson, Hushållningssällskapet som pratar om vikten av lokalproducerade livsmedel och tillgången på mat. Sanktioner, materialtillgång och mycket annat lyfts också.

Vi gästas även av Årets UF-företag i Fyrbodal, Pasta Art UF. De kommer från Vänersborg och är deras affärsidé är verkligen på FrukostForums tema då de tillverkar pasta av svinnbröd. Vi lyssnar till deras resa och tar tempen inför stundande SM i Ung Företagsamhet, 23–24 maj i Göteborg.

I FrukostPanelen deltar denna gång:
Anna-Karin Svensson, kostchef Vänersborgs Kommun
Johan Svensson, VD Vargön Alloys
Andreas Wallström, Swedbank

Som vanligt guidar Erik Torstensson oss igenom morgonen, varmt välkommen till en trivsam och framåtsiktande morgon tillsammans!

Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se