Hoppa till innehåll

 

Energicoach till företag

Har ditt företag en energianvändning under 300 000 kWh per år? Då kan du få hjälp med att energieffektivisera och både spara pengar och bidra till en bättre miljö!

Fördjupad rådgivning erbjuds till företag som aktivt vill arbeta med att minska sin energianvändning. Fokus ligger på olika typer av verkstäder men alla företag är välkomna att delta. Syftet är att ge ditt företag tillgång till metoder, arbetssätt och verktyg för att minska energianvändningen.

Projektet är särskilt riktat till små och medelstora företag. I programmet, som är kostnadsfritt, kombineras enskild coachning med gruppföreläsningar och erfarenhetsutbyten mellan företag. Ditt företag kan få hjälp med att förhoppningsvis sänka energikostnaderna, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan.

Coacher för energi och klimat drivs som ett kommunsamarbete.
Rekrytering av 40 företag sker under hösten 2017 i Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan för coachningsperiod under 2018-19. Ytterligare 40 företag rekryteras under 2019 i Färgelanda, Mellerud, Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Munkedal, Lysekil, Sotenäs, Tanum och Strömstads kommuner för coachningsperiod under 2019-2020. För mer information och anmälan kontakta energicoachen.

Satsningen pågår 2017-2020 inom projektet Coacher för energi och klimatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och finansieras av Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden via Nationella regionalfondsprogrammet.

KONTAKT

Eva Ginstrup
Energicoach till företag

Telefon: 0522-69 63 54

E-post: eva.ginstrup@uddevalla.se

Pål Kindblom
Energicoach

Telefon: 0525-180 97

E-post: 
pal.kindblom@tanum.se

Hemsida                      Coacher för energi och klimat,länk till annan webbplats Energimyndigheten