Hoppa till innehåll

 

Mark och lokaler

Letar du efter lokaler, mark eller industritomter i Vänersborg? Kanske vill du flytta ditt företag till oss, har vuxit ur befintliga lokaler eller precis startat din verksamhet? Oavsett är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har koll på det mesta med mark och lokaler i vår kommun när det är dags för dig och ditt företag att söka nytt.

Det finns en stor framtidstro i Vänersborg och många vill starta företag här. Under 2019 registrerades 253 st nya bolag i vår kommun. Som exempel kan nämnas 81st privata aktiebolag och 114 enskilda firmor förutom andra företagsformer. Inom branscherna bygg och anläggning valde 20 stycken att starta företag i Vänersborg. Tätt därefter följer företag inom företagstjänster och konsultbyråer med varierande inriktning. Vänersborg fick under året 16 st nya sådana företag. Vår kommunledning har också ett stort intresse i Vänersborgs företagsutveckling och varannan vecka gör vi företagsbesök med politiker och tjänstemän hos företag, som vill ha besök. Där får vi en chans att lyssna in aktuella utmaningar och samtidigt få en inblick i alla olika branscher. Vänersborg har ett mycket brett företagande och därmed också ett brett kunnande.

Vi och våra företag som säljer och hyr ut lokaler jobbar nära varandra och har aktuell information om vad som kan vara ledigt. Ta kontakt med oss och berätta vad du söker, så kanske vi kan lotsa dig rätt.

Riktlinjer för markanvisningar, exploateringsavtal och försäljning av kommunägda fastigheter

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

KONTAKT

Vänersborgs kommun
Näringslivsavdelningen
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

Kontaktpersoner Näringslivsavdelningen