Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-08-28

Frukostforum 12 september

”I huvudet på en entreprenör”. Vi får en inblick i några företagares tankar om att se möjligheter och idéer och hur det format dem som företagare. Vi får lyssna till hur drömmar, målsättningar, mod och strategier är en entreprenörs vardag.

I morgonsoffan hittar vi:

Ingemar Ljung, VD för Quality Hotel i Vänersborg. År 2012 fick Ingemar Ljung utmärkelsen ”Årets Företagare”. Ingemar har också bidragit till att lyfta Vänersborg som Cup-stad och besöksmål.

Dan Grabko arbetar som affärscoach på Innovatum StartUp och träffar många spännande företagare. I sin roll som affärscoach handlar det om att få ta del av många affärsidéer och kunna välja ut och satsa på de företagare vars idéer man tror på. Ibland är det inte så enkelt.

Åsa Torrestad är entreprenör som via Innovatums StartUp får hjälp att bli en bärkraftig verksamhet som kan stå på egna ben. Åsa är en av totalt åtta inkubatorer som får stöd av Västra Götalandsregionen (VGR).

”Jills Spaning” Vi inför en ny programpunkt från och med detta frukostmöte. Vänersborgs nya Näringslivschef Jill Stor spanar kring företagande och aktuella näringslivsaktiviteter, såväl lokalt, regionalt och nationellt. Som vanligt leder Erik Torstensson samtalet med våra gäster. Varmt välkomna!

Vi bjuder som vanligt på kaffe och smörgås tillsammans med kort information om vad som händer i kommunen just nu. Du får även möjlighet att ställa frågor till handläggare från upphandlingsenheten, bygglovsenheten samt miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

Frukostforum återkommer andra torsdagen varje månad. Sprid gärna ordet till kommunens företagare och på Facebook. Vi ses!

Arrangör: Näringslivskontoret
Plats: Vänersborgs teater (ingång via Folkets hus)
Tid: torsdag 12 september kl. 08.00 - 09.30 (med inledande frukostmingel).

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se