Hoppa till innehåll

Publicerad 2020-09-23

Livesänt FrukostForum 12 november 2020

Välkommen till Livesänt FrukostForum den 12 november 2020

Varmt välkommen till ännu ett livesänt FrukostForum med intressanta gäster torsdagen den 8 oktober kl 08.30 - 09.30.

Den här morgonen hade vi planerat för ett program med Fabian Bengtsson och Företagarna i Sverige, lokalt och nationellt där temat skulle var ”Brottslighet”. Med förra veckans striktare restriktioner, beslutade vi oss för att skuta upp det programmet och genomföra det i februari istället.

Vi har istället snabbt skapat ett program där vi inspirerar och hjälper varandra att ”Corona-säkra” Vänersborg, framför allt inom handel och besöksnäring, som redan innan upplevt en tuff vår. Forum Vänersborg har ihop med Visit Trollhättan/Vänersborg och kommunala förvaltningar dragit igång olika åtgärder och i denna morgonstund får vi ta del av planeringen.

Med oss denna morgon är också Frida Arvidsson från Visita, som är bransch- och arbetsgivarorganisation för svenska besöksnäringen och driver kampanjen ”Safe to visit”, för att underlätta för företag att göra rätt och kunna ha öppet.

Från Svensk Handel kommer vi också att koppla upp oss till Henrik Ekelund, från Svensk Handel, vars uppdrag är att stärka handelns konkurrenskraft. Henrik inspirerar och ger kraft åt vilka möjligheter man har som butiksägare och talar om E-handelns för- och nackdelar, också utifrån handelsbalansen.

FrukostForum i sig själv är också Coronasäkert. Minimalt med personer vid inspelningen är en självklarhet nu när det gäller att bryta smittspridningen. Våra gäster får därför denna gång ringas in och det gäller även de lokala företrädarna, som kommer att vara med. Maria Engström-Weber, VD Visit Trollhälttan/Vänersborg medverkar, liksom Åsa Torrestad från Forum Vänersborg. Lena Tegenfeldt, kommundirektör och Benny Augustsson, kommunalråd. På plats i studion finns konferencier Erik Torstensson och Jill Stor, näringlivschef.

Varmt välkommen till FrukostForum Live torsdagen den 12 november kl 8.30-9.30 med många nyttiga råd, till både dig som näringsidkare men också till dig som besökare i Vänersborg.

https://www.facebook.com/naringslivvanersborgskommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor kan ställas live under FrukostForum i vår chatt på Facebooksidan under inlägget för sändningen.

Livesändningen spelas in och går även att se i efterhand.


KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se