Hoppa till innehåll

Publicerad 2020-09-23

Livesänt FrukostForum 8 oktober 2020

Bilden föreställer Frukostforum logotype

Välkommen till Livesänt FrukostForum den 8 oktober 2020

Varmt välkommen till ännu ett livesänt FrukostForum med intressanta gäster torsdagen den 8 oktober kl 08.30 - 09.30.

Vi fick en bra start start på hösten med vårt första FrukostForum och har nu planerat för nästa. Erik Torstensson leder som vanligt samtalet med våra gäster.

Varmt välkommen att koppla upp dig torsdagen den 8 oktober kl. 08.30 via https://www.facebook.com/naringslivvanersborgskommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor kan ställas live under FrukostForum i vår chatt på Facebooksidan under inlägget för sändningen.

Livesändningen spelas in och går även att se i efterhand.

Våra gäster;

Toppfrys

Ärtorna som strömmar igenom Toppfrys i Brålanda odlas i Dalsland och Västergötland, i samarbete med ett stort antal duktiga svenska bönder. Joakim Bratell, VD för Toppfrys, berättar om företagets historia och starka tillväxt under de senaste åren. Och frågan vi alla ställer oss – vad skiljer egentligen en ärta från en ärta?

Ashas Café

En spännande kombination av mat och bakverk i centrala Vargön. Asha Polampalli driver sedan 1 år tillbaka Ashas Café där fokus ligger på bakverk, tårtor och bröd med rena råvaror och där alla fyllningar görs från grunden. Allt för att kundens smakupplevelse ska bli så äkta som möjligt.

Wahlströms blommor

Det bästa vi vet är när våra gröna fingrar får fritt spelrum! Wahlströms blommor expanderar och är en av butikerna som finns i det nyöppnade gallerian och mötesplatsen på Trenova. Vi möter Karolin Wahlström och Johanna Kjell som bjuder på inspirerande arrangemang live i vår studio.


KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se