Hoppa till innehåll

Publicerad 2020-12-02

Livesänt FrukostForum 10 december - nobelfrukost

Välkommen till ett Nobel-inspirerat Livesänt FrukostForum den 10 december

VI hade önskat med hela vårt hjärta att kunna bjuda in till den Nobelfrukost, som vi planerat för sen länge. Tänk att få ha firat den tillsammans med er alla på plats. Nu får vi istället göra en digital Nobelfrukost med glitter och glamour och önskar er varmt välkomna att följa oss över nätet!

Som det sig bör i Nobelsammanhang har prisutdelningar en självklar plats. Vi kommer att uppmärksamma årets pristagare från näringslivet och nya gesäller. Våra avgående kommunalråd Gunnar Lidell och Bo Carlsson reflekterar kring näringslivet utveckling över tid. Till denna morgon så har vi gjort intervjuer bland skolbarn, gjort en tillbakablick på året som gått och vi blandar det med lite överraskningar.

På plats denna morgon inramad med nobelinspiration finns näringslivschef Jill Stor och programledare Erik Torstensson. På plats finns också Annika Gerle, som är köksmästare på Ronnums Herrgård och hon har dukat upp en trevlig nobelfrukost och tipsar oss om delikatesserna.

Ladda gärna upp med en egen trevlig nobelfrukost hemma eller på kontoret och följ med oss en timma den 10 december mellan kl. 8.30 och 9.30 i årets sista FrukostForum.

Tips på lite lyxig nobelfrukost man själv kan göra hela eller delar av:
-Nybakat frukostbröd med pålägg och grönsaker
-The/kaffe/Färskpressad Juice
-Omelett med svampröra eller räkröra
-Fruktsallad
-Ostfat
-Saffranscroissant eller kaka
-Smoothie

Livesändningen sker från vår Facebooksida: https://www.facebook.com/naringslivvanersborgskommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkommen!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se