Hoppa till innehåll

Publicerad 2021-04-06

Livesänt FrukostForum 15 april

Följ med oss i samtal kring framtidens hållbara industri den 15 april kl 08.30 - 09.30. Under FrukostForum gästas vi av storföretaget NEVS och får en inblick i deras utvecklingsarbete. Vi möter också Vividye som har framtidens lösningar inom hållbar textil. Denna gång sänder vi digitalt från Wargön Innovation, vårt område för framtidens hållbara industri. Så fyll upp kaffekoppen och häng med oss denna morgon, då träffar vi:

NEVS - National Electric Vehicle Sweden AB
NEVS mobilitetssystem PONS med det självkörande fordonet Sango som den viktigast komponenten, kan bli lösningen för smarta och hållbara städers innevånare. Den självkörande Sango är ett mellanting mellan en liten buss och en stor personbil.
Annalena Levin, Projektledare, Ulrika Hultgren Senior Director Corporate Communications

Vividyes AB
Vividyes utvecklar en teknologi som gör det möjligt att färga av och på textilier utan att förstöra basmaterialet. De vill skapa cirkulära modeller och effektivisera textilåtervinning och har sedan tidigare ett samarbete med Wargön Innovation.
Johanna Nissén Karlsson, Eric Henriksson Martí och Gustav Larsson-Utas, Grundare

I samtalet gästas vi även av Markus Danell, Verksamhetsledare för Wargön Innovation och Karin Stenlund, Affärs- och miljöstrateg för affärsdriven miljöutveckling på Fyrbodals Kommunalförbund.

Vi får också lyssna till kommunalrådet Benny Augustsson och näringslivschef Jill Stor.
Erik Torstensson leder som vanligt samtalet med våra gäster. 

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se