Hoppa till innehåll

Publicerad 2021-06-08

Livesänt FrukostForum den 17 juni

Varmt välkommen till ett livesänt FrukostForum med intressanta gäster den 17 juni kl 08.30 - 09.30

Så är det dax igen, sommaren med sol och bad är äntligen här och vilken start den fått. Vi önskar er alla en fantastisk sommar och avkopplande semester inom kort. Men innan vi skiljs åt efter en händelserik vår avrundar vi med ett spännande livesänt FrukostForum. Så fäll upp solstolen och häng med oss denna morgon, då träffar vi:

Henrik Harlitz & Mats Andersson
Vad gör ett kommunalråd, denna morgon får vi möjlighet att lära känna kommunstyrelsen 1:e vice ordf. Henrik Harlitz och Mats Andersson 2:e vice ordf. Vi får följa med dem och få en inblick i hur en politikers arbetsvecka kan se ut. Vi får även möjlighet att ta del av deras funderingar kring Vänersborgs näringsliv och dess utveckling.

Flickornas Magasin
I en gammal industrilokal ligger Flickornas magasin, en secondhand pärla i centrala Vänersborg. Flickorna Magasin startade upp och drivs av Anna Janveden, Maria Janveden Wiklund och Elinor Johansson. Anna och Maria gästar FrukostForum och berättar om deras butikskoncept och affärsidé, samt hur de ser på utvecklingen av Flickornas magasin.

Arbetsgruppen för hållbar platsutveckling
Denna morgon får vi även träffa delar av arbetsgruppen för hållbar platsutveckling och ta del av hur Kommun, näringsliv, föreningar och organisationer genom dialog och gemensamma insatser kommer att skapa attraktion kring att leva och verka i Vänersborg. Vi kommer att få de stora penseldragen i de utvalda arbetsområdena och projektaktiviteterna som inryms i projektet.

På plats finns även konferencier Erik Torstensson och Jill Stor, näringslivschef.

Varmt välkomna att koppla upp er nu på torsdag 17 juni kl. 08.30 via https://www.facebook.com/naringslivvanersborgskommun Länk till annan webbplats.

Livesändningen spelas in och går även att se i efterhand.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se