Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-02-28

FrukostForum 10 mars

Varmt välkommen till ett FrukostForum där vi får lov att träffas, mingla och nätverka igen. Torsdagen den 10 mars kl 8.00 - 09.30 bjuder vi in till Quality Hotel och denna gång kommer vi bland annat att lyfta ”Framtidens transporter – en bransch i förändring”.

Vi gästas av Niklas Blom, VD på Centralen, en sammanslutning av ca 70 åkare och som nu planerar för omställning inom sin verksamhet. Michael Axelsson från Transportföretagen kommer också att ge sin syn på framtiden och dess utmaningar.

E-handelsföretagen påverkas så klart mycket i den kommande omställningen, såsom kunderna. Mattias Foldemark, VD på Vänersborgsföretaget Merchworld är en gäst vi velat se länge på FrukostForum, nu äntligen är han med oss. Merchworld har kunder i hela världen och är leverantör av Merchandises till många av de störta artisterna i världen.

Vi har också en FrukostPanel på plats som består av bland annat Bert Karlsson från Ursand Resort och Camping, Ulrika Mellqvist Mårth, Kvantum Vänersborg samt Johanna Niklasson från Länsförsäkringar.

Jill Stor, Näringslivschef och Erik Torstensson, konferencier guidar oss genom morgonen.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se