Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-10-25

FrukostForum 10 November

Nu har hösten kommit till oss och med de vackra färgerna på löven följer även lite kyligare temperaturer.

Den här gången kommer vi att få lyssna på vår energirådgivare Patrik Dokken, som varit ute och arbetat med tre företag på vårt verksamhetsområde Trestad Center. Tore Carlsson, som tidigare arbetat på Energimyndigheten har också hjälpt till och vi får lyssna på hur de tillsammans med företagen arbetat igenom delar som drar energi såsom ventilation, belysning och värme. Det kommer att bli en hel del handfasta tips till er som är på plats denna morgon.

Vi har också bjudit in Karolin Olsson, tf VD på handelsplatsen och mötesplatsen Trenova. Karolin har varit mycket delaktig i arbetet med platsutvecklingen för Vänersborg. Tillsammans med Annika Karlsson, Plan- och bygglovschef i Vänersborgs kommun, kommer de berätta om arbetet med stråkutvecklingen av Sundsgatan och Köpmansgränd som pågår. Vi får också en inblick i vad som är på gång på Trenova.

I panelen har vi VD för Vänersborgsbostäder, Gunnar Johansson, Linda Calderon som är verksamhetsledare på Forum Vänersborg, samt kommunalrådet Mats Andersson på plats för att reflektera kring dagens program. Som vanligt guidar Erik Torstensson och Jill Stor, Näringslivschef oss igenom morgonen.

ANMÄLAN Länk till annan webbplats.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se