Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-11-21

Inspirationsföredrag och julfrukost

Inspirationsföredrag om platsutveckling den 15 december

Varmt välkommen till en energirik och trivsam julfrukost tillsammans med oss och andra intresserade av att driva frågorna med platsutveckling och attraktionskraft för Vänersborg.

Vi tänker oss att ni som kommer denna morgon är handlare, fastighetsägare, politiker, kommunala tjänstepersoner, organisationsföreträdare, föreningsmänniskor med flera.

Vi har bjudit in Henrik Olsson som numera är cityledare i Göteborg och ledamot i Svenska Stadskärnors ledningsgrupp.

Henrik Olsson är utbildad civilekonom och har drygt 20 års praktiska erfarenhet av platssamverkan vid en rad olika platser runtom i Västsverige, bland annat Kungsbacka, Falkenberg och Varberg, som liknar Vänersborg till vissa delar. Henrik har samlat på sig unika erfarenheter om utveckling av mindre och större stadskärnor och stadsdelstorg med olika utmaningar och potential och är en urstark kraft nationellt i utvecklingen av platssamverkan. Han har också stor förmåga att sätta sig in i allas perspektiv och utmaningar oavsett vilken del man representerar; handeln, fastighetsägarna, kommunen, cityorganisationerna eller besöksnäringen.

Vi är väldigt glada att vi lyckats locka Henrik till Vänersborg denna decembermorgon och hoppas att så många som möjligt passar på att komma och lyssna och låta sig inspireras.

När: Torsdagen den 15 december kl 8.00-9.30
Var: Folkets Hus i Vänersborg
Hur: Vi bjuder på en god julfrukost, härligt nätverkande och ett inspirerande föredrag.

Anmälan senast den 8 december här: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkommen hälsar Vänersborg kommun, Fastighetsägarna GFR och Forum Vänersborg!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se