Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-11-23

FrukostForum 8 december

Välkommen till FrukostForum den 8 december, på Quality Hotel Vänersborg kl. 08.00-10.00.

Varmt välkommen till denna juliga decembermorgon, då vi ses för årets sista FrukostForum i stora eventhallen på Quality Hotel. Vi bjuder på en härlig julstämning med blandad kompott av ämnen som är aktuella i Vänersborg. Vi gör en tillbakablick på 2022 och blickar fram mot nästa år, vi inspireras av unga entreprenörer och kanske dyker en och annan överraskning upp.

På plats finns lagman Niclas Johannisson som kommer att berätta om den nya domstolsbyggnaden som ska byggas i Vänersborg, och vad den betyder för verksamheten framöver. Mats Thorin, ägare av fastighetsbyrån Entré och nyligen etablerad i Vänersborg, berättar om sina tankar kring samarbeten, både inom Vänersborg men också över kommungränserna. Vi inspireras av engagemang!

Vi gästas också av Maria Engström Weber som lyfter fram Vänersborgs vassaste kockar genom kokboken Smaka på Trollhättan Vänersborg, och vi utlovar lite provsmakning inför julstöket!

Denna morgon förlänger vi dessutom till kl 10.00 för dem som vill och har möjlighet att stanna kvar en liten stund efter det ordinarie programmet, för att nätverka lite extra i en spontan ”mini-mässa”. Ta gärna ta med en Roll-Up eller annat utställningsmaterial och använd både tiden före och tiden efter att skapa nya bekantskaper och hitta nya kunder.

För att knyta ihop året finns som vanligt Erik Torstensson och Jill Stor på plats. Varmt välkomna!

Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se