Hoppa till innehåll

 

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Aktivitetshus

Aktivitetshus Nicklasbergsvägen 3 Öppnas i nytt fönster. (film på teckenspråk, filstorlek 3,6 mb, nytt fönster)

Aktivitetshuset Nicklasbergsvägen 3

Verksamheten bygger på gemenskap och aktiviteter efter förmåga. Hit är Du välkommen på eget initiativ. Du deltar när du vill och i den omfattning du själv önskar. Exempel på aktiviteter är: gemensamma kaffestunder, bakning, spel, träarbete, studiecirklar, gymnastik, långpromenader, handarbete, vävning, data/Internet, utflykter/resor, musik och besök på utställningar. Du behöver inte något biståndsbeslut för att delta i verksamheten.

   
Aktivitetshuset Fisketorget Öppnas i nytt fönster. (film på teckenspråk, filstorlek 2,7 mb, nytt fönster)

Aktivitetshuset Fisketorget, Östra vägen 5

Fisketorget är en verksamhet inom Arbetsmarknadsenheten som erbjuder både arbetsliknande uppgifter såväl som hälsofrämjande aktiviteter och socialt umgänge. Hit är du välkommen på eget initiativ. Du väljer själv i vilken omfattning du vill delta och följer ditt personliga schema. Exempel på aktiviteter är biljardspel, matlagning, enklare vaktmästeruppgifter, städ, tvätt, hantverk och datorarbete. Du kan också välja att delta i mer hälsofrämjande aktiviteter såsom lättare gymträning, simning, innebandy och/eller promenader.
Du behöver inget biståndsbeslut för att delta i verksamheten.

På Fisketorget arbetar två grupphandledare.

Länk till Fisketorgets sida för mer information Länk till annan webbplats.

Vilka personalgrupper arbetar hos oss? Öppnas i nytt fönster. (film på teckenspråk, filstorlek 2 mb, nytt fönster)

Vilka personalgrupper arbetar hos oss?

Enhetschefen är ansvarig för verksamheten. Det finns också verksamhetspedagoger, dessa är högskoleutbildade och har ett ökat ansvar för pedagogik och metodik i verksamheten. Personalen som jobbar på våra aktivitetshus kallas grupphandledare. Verksamheten har också tillgång på arbetsterapeut och sjukgymnast