Hoppa till innehåll

Öppenheten

Vad gör vi?
Öppenheten är en daglig verksamhet dit många olika personer kommer dagligen mellan klockan 12:30-15:30. Här är alla välkomna att delta i olika aktiviteter, fika eller att bara vara. Vårt tema är hälsa och välbefinnande och utbudet av aktiviteter är stort. Sysselsättning och aktiviteter som erbjuds är till exempel:

  • Målning, spel och pussel.
  • Köksaktiviteter.
  • Film, data och tv-spel.
  • Musik, rörelse och träning i grupp.

    Var finns vi?
    Daglig verksamhet Öppenheten ligger på bottenvåningen på Vänerparken 19, med närhet till centrum och bra bussförbindelser och cykelbanor. Byggnaden är handikappanpassad och stora hissar finns mellan våningsplanen.
    Närhet till promenadstråk och grönområde. De olika aktiviteterna kan ske i närliggande byggnader som även de är handikappanpassade.

Second Hand

Integrerad daglig verksamhet

Vad gör vi?

Den integrerade verksamheten på Second hand är en daglig verksamhet där det finns tillgång till en personal dagligen mellan klockan 9-12. Här erbjuds köksuppgifter som kräver god handhygien och varuhantering. Sysselsättning och aktiviteter som erbjuds är till exempel:

Kök
Varuhantering
Handling
Livsmedelshantering
Städuppgifter
Sortering av varor

Var finns vi?
Integrerad verksamhet Second hand är en verksamhet med stora öppna lokaler på ett våningsplan, där vi möter många människor. Den dagliga verksamheten delar lokaler med övrig personal som arbetar på Second hand. Det innebär att toaletter, omklädningsrum och fikarum delas. Second hand ligger på ett industriområde i centrala delar av staden. Närhet till bra bussförbindelser och cykelvägar.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Östra vägen 5


Enhetschefer:
Maria Persson
Telefon:
0521-72 21 62
E-post: maria.persson02@vanersborg.se

Linnea Vilhelmsson
Telefon:
0521-72 21 63
E-post:
linnea.vilhelmsson@vanersborg.se