Hoppa till innehåll

 

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Aktivitetshus

Aktivitetshus Nicklasbergsvägen 3öppnas i nytt fönster (film på teckenspråk, filstorlek 3,6 mb, nytt fönster)

Aktivitetshuset Nicklasbergsvägen 3

Verksamheten bygger på gemenskap och aktiviteter efter förmåga. Hit är Du välkommen på eget initiativ. Du deltar när du vill och i den omfattning du själv önskar. Exempel på aktiviteter är: gemensamma kaffestunder, bakning, spel, träarbete, studiecirklar, gymnastik, långpromenader, handarbete, vävning, data/Internet, utflykter/resor, musik och besök på utställningar. Du behöver inte något biståndsbeslut för att delta i verksamheten.

   
Aktivitetshuset Fisketorgetöppnas i nytt fönster (film på teckenspråk, filstorlek 2,7 mb, nytt fönster)

Aktivitetshuset Fisketorget

Fisketorget är en strukturerad och arbetsliknande verksamhet. Här väljer du själv i vilken omfattning Du vill delta och följer Ditt personliga schema. Hit är Du välkommen på eget initiativ. Vår verksamhet bygger på konferensuthyrning, städ, tvätt, hantverk, dataarbete samt caféverksamhet. Du behöver inget biståndsbeslut för att delta i verksamheten.

Vilka personalgrupper arbetar hos oss?öppnas i nytt fönster (film på teckenspråk, filstorlek 2 mb, nytt fönster)

Vilka personalgrupper arbetar hos oss?

Enhetschefen är ansvarig för verksamheten. Det finns också verksamhetspedagoger, dessa är högskoleutbildade och har ett ökat ansvar för pedagogik och metodik i verksamheten. Personalen som jobbar på våra aktivitetshus kallas grupphandledare. Verksamheten har också tillgång på arbetsterapeut och sjukgymnast