Hoppa till innehåll

Publicerad 2017-11-01

Inspirationsföreläsning med Micke Gunnarsson om psykisk hälsa

Micke Gunnarsson

Tid: 21 november klockan 18.00 
Plats: Birger Sjöberggymnasiets Aula

Innehåll: Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli 

Upplev en föreläsning i inspirationens tecken - en stund som inte lämnar någon oberörd. Det handlar om våra barn, relationer, prestation och en tid i snabb förändring. Hur kan vi möta våra barn i deras bygge av självkänsla? Känner våra barn att skolan är till för dem? Hur hanterar vi situationer då vi känner oss förvirrade när det kommer till Internet och all teknik.

Föreläsningen riktar sig till alla invånare i Vänersborgs kommun.

Biljett hämtas gratis vid Kommunhusets reception, max 4 stycken per person. Först till kvarn gäller, då det endast finns 338 platser.
Under hösten kommer Kommunhusets reception finnas på
Sundsgatan 16 (IFO:s gamla lokaler) på grund av ombyggnation.

Micke Gunnarsson är en sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier. Micke har förmågan att gång på gång leverera både glädjerus och eftertanke hos publiken som gör Micke så speciell. Med en enorm kärlek och stor nyfikenhet möter han sina medmänniskor.
Han är en idéspruta och samtidigt en flitig observatör av vår tids digitala, men även familjära, vardagshändelser. Ingenting är omöjligt när han talar om förändring, drömmar eller möjligheterna med internet och digitala medier. Men oavsett vad, så börjar allting i oss själva.

Kvällen börjar med att Socialförvaltningen ger en max 15 minuters information om deras verksamhet. Därefter kommer Micke Gunnarsson.

Föreläsningen ingår i en serie föreläsningar som kallas Psykisk hälsa - en livsresa. Vill du läsa mer om satsningen, så klicka på länken till höger under "Mer information". 

KONTAKT

Yvonne Midshult
Processledare
Elevhälsan/IFO
Tel: 0521-72 10 54
E-post:
yvonne.midshult@vanersborg.se

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg