Hoppa till innehåll

 

Träna Hjärnan

Lär dig nya digitala program:

Active Quiz

Active Quizlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en digital tipspromenad där du kombinerar frågesport med promenad. Starta var du vill i Vänersborg, och välj bland olika quiz-kategorier: staden, kultur, sport, turism. Du kan även vinna priser!

Podcast

En podcast är ett radioprogram som går att laddas ner. Det finns program på alla teman: humor, historia, sport, trädgård, matlagning och mycket mer. Det är bara att välja och vraka bland hundratals program. På podcast.nu har vi samlat poddar för våra äldre lyssnarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kahoot

Kahoot.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns tusentals frågesporter på både svenska och engelska. Deltagarna använder en smartphone, surfplatta eller dator för att svara på frågorna. Spela antingen själv eller utmana dina vänner.

Ted - inspirationstal

Ted.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du lyssna på korta inspirerande föreläsningar om olika ämnen, allt ifrån migration, rasism, miljö och klimat, till forskning och hälsa. Dock är de flesta föreläsningarna på engelska.

Fotografiska museet i Stockholm

Fotografiska museet i Stockholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster erbjuder en kostnadsfri fotokurs online. Missa inte chansen att utveckla dig som hobbyfotograf!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se