Hoppa till innehåll

 

Hållbarhetsveckan 2022

Bilden illustrerar de 17 globala målen

Hållbarhetsveckan 2022 kommer att äga rum 1-7 oktober. Veckan arrangeras tillsammans med civilsamhället och näringslivet i Vänersborgs kommun.

Huvudtemat för hållbarhetveckan är Agenda 2030 med fokus på de tre hållbarhetsdimensionerna social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet.

Syftet med Hållbarhetsveckan är att visa upp allt fint hållbarhetsarbete som sker i vår kommun av olika aktörer.

Anmälan av aktivitet i egen lokal eller utomhus

Exempel på aktiviteter kan vara föreläsningar, utställningar, workshops kopplat till hållbarhet på olika platser i kommunen.

Senast 19 augusti vill vi ha in din anmälan av aktivitet till Hållbarhetsveckan 1-7 oktober 2022 om du vill ha med informationen i det gemensamma programmet. Det går bra att anmäla flera aktiviteter. En anmälan per aktivitet gäller.

Här kan du anmäla din aktivitet:

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=1055141X328199134X55618 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan som utställare på Nuntorp Gård

Hållbarhetsveckan inleds 1-2 oktober med Nuntorpsdagarna som är en del av Vänersborgs kommuns hållbarhetsvecka. Nuntorpsdagarna är två spännande dagar på Nuntorp Gård fulla av liv, rörelse, doft och smaker. En familjefest som sätter extra fokus på FN:s globala hållbarhetsmål och med programaktiviteter som är kopplade till kommunens hållbarhetsarbete.

Här finns upplevelser för både liten och stor! Hästar, kor och smådjur, stora maskiner, kultur, lokala livsmedelsproducenter, företag med produkter och tjänster från närområdet, föreläsningar, workshops m.m.

Senast 19 augusti vill vi ha in din anmälan om du vill vara med som utställare under Nuntorpsdagarna. Anmäl dig via denna länk:

https://gronaklustret.se/information-till-utstallare/ Länk till annan webbplats.KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Folkhälsosamordnare
Anne Ekstedt

Telefon:
0521-72 13 91

E-post:
anne.ekstedt@vanersborg.se

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se