Hoppa till innehåll

 

Uteaktiviteter

Utegym Brålanda

Brevid Marierovägen, vid Tornets lekplats finns denna pumptrackbana.
Bor du långt ifrån finns det en busshållplats ca 200 m från banan, platsen nås även genom cykelvägen under järnvägen vilket gör att det är nära även från Holmängen.
Banan passar såväl för nybörjare och mer rutinerade åkare och är lämplig för alla åldrar.
Cykel, kickbike, inlines eller skateboard funkar lika bra. I anknytning till pumptracken finns även en grillplats, stor gräsyta och lekplats för de mindre.

Utegym Brålanda

Är du äventyrlig av dig? Prova då på den nya cykelcross-/MTB-banan på Sjövallen.
I anslutning till banan finns det ett vindskydd med grillplats, även parkeringsmöjligheter.

Utegym Brålanda

På Sjövallen finns en 9-hål lång discgolfbana. Under spelets gång erbjuds en naturskön upplevelse med Vänern som bakgrund. Banan passar alla åldrar. Efter avslutat spel kan grillning ske på grillplatsen som finns i nära anslutning. Behöver du låna en frisbee finns det att tillgå vid första utkastet. Information om banan och spelets regler finns också.

För en kortare utmaning eller för att träna upp din skicklighet finns i centrumparken i Brålanda och vid Lindgatan i Frändefors en putting korg att använda.

Dalbostigen

Oavsett om du gillar att springa på astalt eler grus så finns det många olika vägar och stigar att välja på i Vänersborg, långa, korta, helt flacka eller kuperade.
Dessa är även väl lämpade för en promenad, och många har sittbänkar placerade med jämna mellanrum. Det finns även grillplatser längs vissa av vandringslederna.