Hoppa till innehåll

Publicerad 2017-06-09

New Wines sommarkonferens 28 juni - 2 juli 2017

New wine 2017

Under 28 juni till 2 juli 2017görs Arena Vänersborg om till kyrka. Det är nu femte året som New Wine Sverige har sin sommarkonferens i Arenan. Flera tusen samlas för undervisning, lovsång och gemenskap i dagarna fem.

Årets tema är ”Alla folk". Idag står vi inför en missionsrörelse utan motstycke i historien. Därför tror vi att temat ”Alla folk” på årets sommarkonferens är en bild av hur sluttidens församling ser ut, men också ett tilltal om att Jesus frälsningsverk gäller för alla folk.

Ett 40-tal seminarier har man att välja på under dessa dagar. På kvällarna och söndagsförmiddag är mötena öppna för alla med mycket lovsång och inspirerande undervisning.

Paul Harcourt och Robby Dawkins är våra huvudtalare.

Robby Dawkins är missionärsbarn född i Japan. Sedan 1996 leder han och hans fru en församling i Aurora i närheten av Chicago. Borgmästaren och polismästaren i Aurora bekräftar att Robby och församlingen har haft en betydande roll till den minskade brottsstatistiken i staden.

Paul Harcourt är kyrkoherde i All Saints Woodford Wells, som ligger utanför London. Under Pauls ledning har församlingen utvecklat ett sätt att betjäna familjer som har barn med särskilda behov. Han är nyligen utsedd till nationell ledare för New Wine i Storbritannien.

Tre konferenser pågår samtidigt, vuxenkonferens, barn- och ungdomskonferens. Barn- och ungdomskonferensen lockar flera hundra barn och ungdomar.

Det finns också tid för alla dessa människor, som kommer från hela Sverige, att kunna njuta av Vänersborg och dess omgivningar.

Kom och se hur Arenan kan göras om till en stor kyrka!

Välkommen till New Wines sommarkonferens

www.newwine.se