Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-03-08

Föreläsning Locker Room Talk i Arena Vänersborg

Bild The lockerroom talk

Den 26-27 mars arrangeras UF-mässan i Arena Vänersborg. I samband med mässan bjuds Du in till en kostnadsfri föreläsning Locker Room Talk. Föreläsningen äger rum tisdagen den 26 mars kl. 17.00 i Arena Vänersborg.

’’Allting började med att två ungdomar skulle skulle starta ett UF-företag. Men de ville bidra med något mer än “doftljus och mobilskal”. Något som skulle kunna innebära förändring på riktigt. Locker Room Talk utbildar ungdomar i omklädningsrummen i attityder och jämställdhet för att skapa en ny manlighet där killar kan vara på flera olika sätt. Idag är Locker Room Talk en nationell organisation med utbildare hela vägen från Kiruna till Lund och inlett samarbeten med bland annat: Riksidrottsförbundet, H&M och är även mottagare av historiens första Number10-stipendium - instiftat av Volvo, Svenska Fotbollförbundet och ingen annan än Zlatan Ibrahimovic. I somras uppmärksammades de även med kampanjen #BackaDurmaz och organisationens ordförande, Shanga Aziz, hamnade i topp på listan över framtidens ledare i tidningen Chef. ’’

Vi startar med lite mingel i entrén och öppnar sedan upp dörrarna till föreläsningen. Kvällen är helt kostnadsfri och öppen för alla.

Välkommen att delta, anmälan via länken HÄRlänk till annan webbplats

Frågor om föreläsningen kontakta UF-mässan här >>länk till annan webbplats

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se