Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-06-24

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

New Wines sommarkonferens 26 juni - 30 juni i Arena Vänersborg

New wine 2017

Arena Vänersborg görs om till kyrka. Det är nu sjunde året som New Wine Sverige har sin sommarkonferens i Arenan. Flera tusen samlas för undervisning, lovsång och gemenskap i dagarna fem.

Temat för årets konferens är: Församlingen – världens ljus!

Ljuset uppenbarar och hjälper oss att se. Se världen som den är. Se oss själva men framför allt se vem Jesus är och vad han har gjort för oss. Församlingens uppdrag är att vara det ljuset och är utsänd för att vittna om Jesus med ord och handlingar. Kring det uppdraget vill vi samlas till sommarkonferens.

Ett 40-tal seminarier med olika talare finns att välja på. Kvällarna och söndagsförmiddag är mötena öppna för alla med mycket lovsång och inspirerande undervisning.

Huvudtalare är John E Thomas, Annahita Parsan, Paul Harcourt och Paul Orlenius.

Annahita Parsan flydde från Iran och mötte Gud och är idag präst I Hammarbykyrkan I Stockholm. John E Thomas leder Streams Ministries I USA och har bl a anordnat kurser I drömtolkning. Paul Harcourt är nationell ledare för New Wine England och församlingsledare I en kyrka I London. Paul Orlenius är föreståndare I Citykyrkan I Stockholm.

Tre konferenser pågår samtidigt, vuxen-, barn- och ungdomskonferens.Barn- och ungdomskonferensen lockar flera hundra barn och ungdomar.

Det finns också tid för alla dessa människor, som kommer från hela Sverige, att kunna njuta av Vänersborg och dess omgivningar.

Kom och se hur Arenan görs om till en stor kyrksal!

Välkommen till New Wines sommarkonferens 2019

Mer info om New wine finns här >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.