Hoppa till innehåll

 

Danspedagognätverk

Välkommen till Västra Götalands eget danslärare-nätverk med stöd från Kultur i Väst. Nätverket ska finns till för kunskap- och erfarenhetsutbyte, tips om forskning, fortbildningstillfällen, vikariat, tjänster, arbetsmiljöfrågor etc. Framför allt ska nätverket fungera stärkande och kan synliggöra oss danslärare och danspedagoger I Västra Götaland.

Du är välkommen att besöka oss på Facebook och göra en vänförfrågan om att bli medlem. Facebooksida "Danslärare Vg-regionen" blir ett digitalt sätt att kommunicera och skapa kontaktyta med andra danslärare i regionen. Under varje läsår kommer 1-2 fysiska träffar anordnas. Mer information kommer fortlöpande.

Kultur i Väst ser också nätverket som ett sätt att få en tydligare bild över vilka vi är som arbetar med dansundervisning i regionen.

Känner du någon danslärare i regionen som också är intresserad av att dela med sig av sin arbetsvardag, vill få tips och diskutera danspedagogiska frågor och ha ett forum att peppa varandra i? Bjud gärna in dem till facebooksiden. Nätverket riktar sig till alla som arbetar med danspedagogik och undervisning i regionen, och oavsett målgrupp eller vilken dansstil du undervisar kan vi ha utbyte av varandra.

Varmt välkommen hit!

Elin Engström, Danslärare i Danspoolen

 

Håll utskik efter nästa danspedagognätverksträff 2021


KONTAKT

Enhetschef
Katarina Stella

Telefon:
0521-72 19 33

E-post:
katarina.stella@vanersborg.se

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Postadress:
Vänersborgs kommun
Kultur- och fritidsförvaltningen
462 85 Vänersborg