Hoppa till innehåll

Musikakademi Vänersborg
jazz och improvisation

Jazz Mini Camp
Dagskurser för unga musiker i Västra Götaland, ålder 13-19 år.

Jazzkurs Vänersborg
Sommarkurs för unga musiker, ålder 13-25 år.

The Jazz Studio
Helgkurser jazz/improvisation för äldre studenter/musikpedagoger och musiker, ålder 19 år och uppåt. 

Musikakademi Vänersborg jazz och improvisation håller också i något som kallas "Jazzattack". Musikklass åk 8 på Vänerparkens skola får varje år besök av två musiker som jobbar med improvisation och jazz en förmiddag, två gånger per termin.

Under Vänersborgsfestivalen AQUA BLÅ håller Musikakademi Vänersborg jazz och improivsation i en punkt på Visfestivalsscenen (Hamngatan) som heter "Musikakademi Vänersborg jazz och improvisation presenterar unga musiker". Där får unga musiker som är återkommande deltagare och som har kommit en bit i sin utveckling, en chans att bjuda invånarna i Vänersborg på en konsert med jazz av hög klass.

Kursutbud för 2019:

Vårt arbete med GDPR

Verksamheten arbetar utifrån den nya dataskyddsförordningen GDPR och hanterar dina uppgifter med stöd av dataskyddslagstiftningen och de lagliga grunder som anges där. Det är viktigt att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter och du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Personuppgiftsansvarig för musikakademins verksamhet är Kultur- och fritidsnämnden i Vänersborgs kommun och du når myndigheten enklast via e-post: kulturfritid@vanersborg.se.

Här kan du läsa mer om hur Vänersborgs kommun hanterar dina personuppgifter.

KONTAKT

Verksamhetsledare jazz/improvisation
Anna Lundqvist

Telefon:
070-164 94 44

E-post:
anna.lundkvist@vanersborg.se 

FACEBOOK

More info

For information in english/german/french please contact the crew.