Hoppa till innehåll

 

Vänersborg Jazz Academy

Bildbeskrivning: Bild på undervisning under Jazzkurs Vänersborg 2020. Gästlärare Fredrik Hamrå hjälper trummisen Isak med cymbalerna och de andra eleverna samtalar kring undervisningsmaterialet.
Bildbeskrivning: Pianisten Vallentin Lövström Wadell sitter vid flygeln och lyssnar på gästläraren Fredrik Hamrå på Jazzkurs Vänersborg 2020.

Jazz Mini Camp
Dagskurser för unga musiker i Västra Götaland, ålder 13-19 år.

Jazzkurs Vänersborg
Sommarkurs för unga musiker, ålder 13-25 år.

The Jazz Studio
Helgkurser jazz/improvisation för äldre studenter/musikpedagoger och musiker, ålder 19 år och uppåt. 

Jazz Mentors' Day
Ny satsning för unga musiker under utbildning samt professionella musiker. Endagskurs där ämnet och gästföreläsaren är förutbestämt av de anmälda. Intresserad eller har du förslag? Maila oss!

Under Vänersborgsfestivalen AQUA BLÅ håller Vänersborg Jazz Academy i en punkt på Visfestivalsscenen (Hamngatan) som heter "Vänersborg Jazz Academy presenterar unga musiker". Där får unga musiker som är återkommande deltagare och som har kommit en bit i sin utveckling, en chans att bjuda invånarna i Vänersborg på en konsert med jazz av hög klass.

Bildbeskrivning: Kursutbud Vänersborg Jazz Academy 2020. För information om kursutbud och annan information, maila verksamhetsledare Anna Lundqvist. anna.lundkvist@vanersborg.se

Vårt arbete med GDPR

Verksamheten arbetar utifrån den nya dataskyddsförordningen GDPR och hanterar dina uppgifter med stöd av dataskyddslagstiftningen och de lagliga grunder som anges där. Det är viktigt att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter och du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Personuppgiftsansvarig för musikakademins verksamhet är Kultur- och fritidsnämnden i Vänersborgs kommun och du når myndigheten enklast via e-post: kulturfritid@vanersborg.se.

Här kan du läsa mer om hur Vänersborgs kommun hanterar dina personuppgifter.

Bildbeskrivning: Saxofonisten Carl Skarin och trumpetaren Miles Gerhardt spelat tillsammans på kursen Jazz Mini Camp, mars 2020.
Bildbeskrivning: Vänersborgstrummisen Joel Eng och gitarristen Malte Lindström från Mölndal spelar tillsammans på Jazzkurs Vänersborg 2020
Bildbeskrivning: Sångaren Ylva och Cellisten Mo skrattar. Paus i musikundervisning på Jazzkurs Vänersborg 2020

KONTAKT

Verksamhetsledare jazz/improvisation
Anna Lundqvist

Telefon:
070-164 94 44

E-post:
anna.lundkvist@vanersborg.se 

More info

For information in english/german/french please contact the crew.