Hoppa till innehåll

 

Jazz Mini Camp

Jazz Mini Camp för dig som är 13 till 19 år med Putte Johander och Jon Fält

Våren 2021 kommer vi inte att ha några Jazz Mini Camp på plats p.g.a. restriktionerna. Vi kommer dock att ha en kortare onlinekurs för er som är sugna - helt kostnadsfritt! Anmälan är öppen! Välkomna!

Jazz Mini Camp online - tema improvisation och samspel
14 mars kl 13.00 - 15.30

Anmälan skickas till: anna.lundkvist@vanersborg.se

I övrigt gäller samma åldersgrupp och förkrav:

JMC är dagskurser för ungdomar mellan 13-19 år som bor i Västra Götaland (obs ej online, den är öppen för alla). Under en dag får deltagarna spela i ensemble, lyssna på jazz, prata jazzteori och lära sig grunderna i jazz och improvisation.

Det spelar ingen roll om deltagaren är nybörjare på jazz/improvisation eller om den redan har spelat ett tag, vi delar in i grupper efter nivå. Det viktigaste med dagen är att ha roligt och träffa andra ungdomar med samma intresse - jazz och improvisation.

Förkrav: Du ska ha spelat på ditt instrument ett tag och kunna hantera det väl. Du behöver kunna ta instruktioner via noter, ackord och/eller gott gehör och kan alltså inte vara nybörjare på ditt instrument.

Jobbar du som musiklärare och musikpedagog och vill lära dig mer om improvisation? Du kan också anmäl dig och använda kursen som fortbildning! maila oss för mer information!

Jazz Mini Camp hålls fyra gånger om året.
Alla gästlärare som jobbar i vår verksamhet kommer från Sveriges och nordens jazzelit och har stort intresse för att jobba som mentorer och stöd för kommande musikergeneration.

Tillgänglighet och jämlikhet: Alla våra lokaler och samarbetspartners har anpassade lokaler för funktionshindrade. Vi tillämpar också i största möjliga mån genuspedagogik och jobbar aktivt för människors lika värde och rättigheter till samma utbildning, framtidsdrömmar och tillgång till kunskap.


Mer information, hör av dig till:
Anna Lundqvist
verksamhetsledare
Vänersborg Jazz Academy
anna.lundkvist@vanersborg.se
070-164 94 44länk till annan webbplats
 

KONTAKT

Verksamhetsledare jazz/improvisation
Anna Lundqvist

Telefon:
070-164 94 44

E-post:
anna.lundkvist@vanersborg.se 

Anmälan