Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-02-27

Laddad folkdans på lördag

Rhythmania är en dansproduktion skapad ur en personlig och koreografisk resa in i folkdansen. Genom den folkliga dansen och musikens förhållande till puls och rytm rör sig Rhythmania i spänningsfältet mellan påtvingade begränsningar och upprepade försök i en föreställning där såväl konstnärliga som personliga risktaganden står i fokus.

Under denna helaftons första akt ger den prisbelönta dansaren och koreografen Anna Öberg en inspirerande och lekfull introduktion till den traditionella folkdansen och sitt konstnärliga förhållningssätt till den. Andra akten fortsätter i Rhythmania, en passionerad och personlig föreställning i spänningsfältet mellan påtvingade begränsningar och upprepade försök där dansen och musiken ständigt utmanar varandra. Efter att ha sett trailern härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är vi så förväntansfulla och glada att välkomna avantgardisten Anna Öberg till Vänersborg.

Lördag 2 mars kl. 19.00 på Stora biografen. Biljettpris: 50kr. Biljetter finns att köpa på Vänersborgs bibliotek eller via tel. 0521- 721411.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se