Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-10-15

Välkomna till Kulturveckan!

Kulturveckan är det lokala kulturlivets högtid. Tillsammans med kulturföreningar, kulturaktörer, konstnärer, bygdegårds- och hembygdsföreningar och studieförbund bjuder vi på mängder av intressanta programpunkter. Årets tema är Tillsammans.

Programmet finner du här. (, 8 MB)
Programmet finns också att läsa i exel.Excel (excel, 21 kB)

Du kan läsa mer om Kulturveckan vår bilaga som gavs ut med Vänersborgaren den 16 oktober.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Invigningen av Kulturveckan börjar med en stor Världskulturfest på Folkets hus, lördag den 19 oktober. Du kommer få uppleva musik, dans, smaka på mat, se olika folkdräkter, performanceverk, hantverk, teater, konst, poesi från olika kulturer och länder. Det finns möjlighet att prova på att spela instrument eller vara med att skapa gemensamma konstverk. Många föreningar är på plats för att berätta mer om sina verksamheter.

Nytt för i år att Kulturveckans andra vecka, höstlovsveckan blir Ungas kulturvecka. Då finns det särskilda unga-aktiviteter så som HöstLAN, dansfestival, film, höstlovsaktiviteter på biblioteket, barnteater, Halloweenfest mm. Kulturveckan pågår 19 oktober - 3 november.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se