Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-01-05

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Möte om Kulturveckan skjuts fram

På grund av rådande situation med ökad smitta av covid-19 just nu, skjuter vi upp mötet om Kulturveckans framtid som var planerat till nästa vecka. Det är viktigt för oss att era röster blir hörda, och vi bjuder därför till en ny träff. Nytt datum om cirka en månad, 16 februari klockan 18.00, Festsalen i Folkets hus, i hopp om att vi kan ses fysisk på ett säkert sätt. Vi bokar Festsalen för att ha extra stort, fysiskt utrymme.

Kan du komma, osa till malin.haglund@vanersborg.se. Anmäl gärna eventuell allergi/specialkost.

Hur skulle du vilja att Kulturveckan i Vänersborg ser ut? Utifrån resonemang om utveckling, önskan till större samverkan och den upplevda trångheten med andra evenemang under perioden för Kulturveckan 2021 önskar vi lyssna in era tankar kring hur kommande Kulturvecka kan se ut.

Har du idéer och perspektiv som du vill dela? Representanter från lokala kulturföreningar, studieförbund, bygdegårdsföreningar, andra kulturverksamheter och kulturutövare är välkomna. Även du som tidigare inte varit en del av Kulturveckan är välkommen att delta. Vi är särskilt angelägna om att du som håller på med konsthantverk, film, spel, foto, subkulturer, teater kommer.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se