Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-07-09

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Dags för mer Familjeskoj i Plantaget

Lördag 9 juli klockan 11.00-13.00 är det Familjeskoj i Plantaget med många kulturaktiviteter för barn och deras familjer. Fri entré!

Vi startar klockan 11.00 med att Camilla Åström & Kompanjonerna ger sin föreställning "Visor för frågvisa". Ett konsertprogram fyllt av funderingar och betraktelser ur ett litet barns liv. Nyskrivna, finurliga, svängiga och eftertänksamma låtar för både små och stora frågvisa!

Musiken svingar sig mellan en rad olika stilar och influenser: från reggae, rumba och country till Balkanmusik, svensk visa, pop och rock.

Kommunens kultursommarjobbare är också på plats i Plantaget för att bjuda på dansföreställning och danslek, teaterföreställningen Gittan och gråvargarna och du kan skapa med Konsthallen. Vänersborgs museum har öppet och i Vänersborgs konsthall pågår Sommarsalong.

Familjeskoj i Plantaget är en del av Sommarscen 2022. Nästa lördag 16 juli får vi besök av teaterföreställningen om Alfons Åberg och den 23 juli avslutas Familjeskoj i Plantaget med såpbubbleshowen Om tvål och Såpa.

Du kan läsa hela programmet för Sommarscen här.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se