Hoppa till innehåll

 

Sommarscen 2021

Sommarscen 2021

Sommarscen 2021

Kultursommaren 2021 bjuder på kära återkomster.

Musik på Skräcklan återkommer i början av juli med bland annat en bukett med Birger Sjöbergs visor. Därefter följer ett pärlband av musik allt från Wadenbrandt String Quartet till Woodlands keltiska harpa.

Vänersborgs musikförening bjuder upp till Jazz på Terrazz på Qality Hotel.

Vid paviljongen i Plantaget blir det Familjelördagar där vi exempelvis får se dansföreställningen Motsatser men också prova på campingslöjd och cirkusskola.

Vi kommer också få höra Musik på Gågatan från scenen i gågatekrysset.

Våra sommarferiepraktikanter kommer att dansa, spela musik och teater för oss. Ungdomarna reser runt i kommunen på förskolor, i lekparken, på gator och torg där de sprider glädje till oss alla.

Den mycket efterlängtade programpunkten Allsång i Plantaget blir också av i år, dock i ny konstellation. Håkan Thunberg är ny allsångsledare, tillsammans med Stefan Wenerklang på dragspel, i samarbete med Lions Vänersborg.

Torsdagar kl. 18.00 med start 12 augusti och tre veckor framåt gäller det att bänka sig framför paviljongen i Plantaget, i god tid för att hinna värma upp för att ta ton.

Torsdag 26 augusti är starten på årets Fridamäss. Det planeras för fullt och ett program för hela familjen presenteras i närtid.

Men vi lever fortfarande i pandemins skugga. Alla arrangemang, anpassas efter rådande omständigheter.

Klicka här så kommer du till kalendariet

KONTAKT

Vänersborgs kommun
Kultur- och fritidsförvaltningen
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

E-post myndigheten:
kulturfritid@vanersborg.se