Hoppa till innehåll

Publicerad 2021-12-06

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Vaccinationsbevis vid större inomhusarrangemang

Kultur- och fritidsarrangemang i Vänersborg genomförs med krav på vaccinationsbevis.

Vänersborgs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid -19 och restriktioner. Därför kommer alla kultur- och fritidsförvaltningens arrangemang att genomföras som planerat men med krav på vaccinationsbevis vid arrangemanget om 100 deltagare eller fler. Krav på vaccinationsbevis gäller från den 1 december.

Du kan hämta ditt vaccinationsbevis på covidbevis.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppmaning till dig som besökare

Alla besökare till kultur- och fritids arrangemang uppmanas att ta med sig vaccinationsbevis samt legitimation. I vissa fall finns det skäl att undantas från vaccination och då tar du med ditt intyg om detta.

Om du har symptom ska du avstå från att gå på arrangemang oavsett om du är vaccinerad eller ej!

Du som besökare får räkna med längre kötider för att komma in på arrangemang. Kultur och fritid uppmanar dig därför att komma i god tid.

Eftersom åtgärderna är nya även för kultur- och fritidsförvaltningens medarbetare ber vi om visad hänsyn och tålamod. Alla medarbetare kommer självklart att göra så gott de kan vid entréer för att det ska gå så smidigt som möjligt.

Mer info om vaccinationsbevis

e-hälsomyndighetens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du mer information om vaccinationsbevis och enkla instruktionsfilmer om hur du hämtar ditt bevis.

Personuppgiftshantering

Det är kultur- och fritidsförvaltningen i Vänersborgs kommun som ansvarar för den personuppgiftsbehandling som sker vid kontroll av vaccinationsbevis. Syftet med behandlingen är att leva upp till förordning (2021:8) om särskilda begränsningar för att förhindra spridning av sjukdomen covid-19 och föreskrift HSLF-FS 2021:87. Inga personuppgifter kommer sparas.

Kontakta kulturfritid@vanersborg.se vid eventuella frågor. Kontaktuppgifter till Vänersborgs kommuns dataskyddsombud finns på denna sidan.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se