Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-06-02

Aqua Blå - stor festival i Vänersborg 3-6 juni

Äntligen är det dags för Aqua Blå med massor av musik, mat, shopping, glädje och roliga aktiviteter!

Efter månader då många möten skett på distans kan vi äntligen träffas och roa oss i vår kommuns vackra stad Vänersborg!

Festivalen har som vanligt ett brett utbud med något för alla. I år satsar vi mycket på det lokala, både när det gäller artister på alla scenerna och när det gäller medverkande på festivalen. Det är många olika musikstilar och spännande artister!

Aqua Kidz, Let's Move/Action Park, Aqua Expo, Hamngatan, Stora scenen, Fisktorget, Playa Del Sanden och Vänersborg centrum - överallt är det mycket liv och rörerelse!

I Aqua Expo finns företag och organisationer med montrar. Välkommen att träffa representanter från Vänersborgs kommun! Bland annat är vår energirådgivare på plats och svarar på frågor. Du kan också träffa kommunens drogförebyggare som informerar om alkoholskador och bjuder på goda alkoholfria drinkar. Du kan också quizza och vinna priser.

En av nyheterna för i årets festival är mateventet Smaka på Vänersborg. Det är en kockduell med kända kockar som Taraq, Mannerström och Qichudaporne. Missa inte det!

Information och festivalprogram Aqua Blå i Vänersborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Under Aqua Blå kommer även det nya platsvarumärket för hela Vänersborgsområdet att visas upp. De nya värdeorden är levande, attraktiv, hållbar - tillsammans! Vi har alla ett gemensamt ansvar för att vi ska lyckas leva upp till dessa och Aqua Blå är en bra start. Evenemang gör oss ju levande, platsen än mer attraktiv, livet hållbart och vi gör det tillsammans! Tillsammans är vi Vänersborg!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se