Hoppa till innehåll

Publicerad 2020-10-26

Vinnarkonserten med Tekla Nilsson & co streamas

På torsdag börjar Polstjärneveckan här i Vänersborg, om än i lite mindre format än tidigare år. Veckan avslutas på söndag med en konsert i Folkets Hus festlokal, som streamas för att så många som vill ska kunna njuta av fantastiska unga musiker och deras spelglädje.

Covid-19 påverkar hela världen och även hur många musiker som får finnas på scen tillsammans. Så därför har vi delat upp våra musiker, så att vi sammanstrålar digitalt och analogt på fyra platser; Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Vänersborg. Under några hektiska dagar spela ungdomarna och har roligt tillsammans - på tillbörligt avstånd.

Ungdomarna övar enskilt och i ensembler under ledning av pedagoger, både på länk och i rummet.

Vinnarkonsert 2020

Söndag 1 november kl 15

Tillsammans kommer Polstjärneprisets unga musiker att ge en konsert i Vänersborg där förra årets vinnare Tekla Nilsson briljerar på sin klarinett. Med på scenen finns också andra unga musiktalanger som drömmer och är på god väg mot en framtid inom musiken.

Gå på konsert i din dator

Eftersom corona hindrar oss från att bjuda in publik, streamas konserten via Vänersborgs kommuns TV-plattform. Här hittar du den.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan lungt slå dig ner och lyssna på våra främsta unga musiker i din favoritfåtölj.

Biljetter

Vill du köpa biljett och uppleva konserten på plats kontaktar du Folkets Hus i Vänersborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det finns ett begränsat antal, enbart 50 personer kan sitta i lokalen på tryggt avstånd från varandra och ensemblen.

Välkommen!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se