Hoppa till innehåll

 

Nytt sista ansökningsdatum till

Polstjärneprisets tävling!

Coronakrisen påverkar mångas musicerande och musikundervisning ute i landet. Därför förlängs ansökningstiden till tävlingen till den 1 september. Nationellt centrum för musiktalanger har dessutom startat online-undervisning och vill nu även erbjuda dig nya möjligheter online och IRL genom ett specialprogram för årets sökande till Polstjärneprisets tävling.

Det enda du behöver göra nu är att fylla i hela ansökan till tävlingen så skickar vi inbjudan till sommarens event i specialprogrammet. Inspelningen och noterna kan du skicka senare - ansökan, inspelningar och noterna ska vara Polstjärnepriset tillhanda senast den 1 september. Självklart kan du ändra uppgifterna i din ansökan också fram till 1 september.

Årets specialprogram erbjuder:

  • Nätbaserade lektioner för någon av NCM:s pedagoger i juni och i augusti/september.
  • Om din tävlingsrepertoar inte finns som Music Minus One-material ordnar vi omgående en inspelning med en av NCM:s pianister för övning med ackompanjemang.
  • Om du inte blir uttagen till tävlingen, men erbjuds plats i Polstjärnekursen får du öva med Polstjärneprisets pianist under v44, spela upp för en jury och få tips för din fortsatta utveckling.
  • Om du inte når delfinalen får du ändå möjlighet att uppträda som solist med piano på någon av våra offentliga konserter i januari.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se