Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Lussebandyn 2019

Spelare på Lussebandyn
  • Datum: 12 december
  • Tid: ca 16.30-24.30
  • Plats: Idrottshuset i Vänersborg

Torsdagen den 12 december avgörs 2019-års Lussebandy i Idrottshusets A-hall. Turneringen är främst för ungdomar som bor eller går i skola i Vänersborg.

Spelet sker i två grupper. Grupp A med plats för 15 lag från gymnasiet och Grupp B med plats för 15 lag från grundskolan åk 7-9.

Arrangemanget är drogfritt och om någon i laget bryter mot detta diskvalificeras hela laget! En spelare från varje lag kommer testas med alkomätare i samband med matchstart.

Sammansättning av lag

Lagen får bestå av max 12 deltagare och laget måste ha minst 2 stycken av varje kön i laget och på planen samtidigt (5 spelare + målvakt på planen samtidigt). Lagen får inte byta eller fylla på med nya spelare under kvällen. Lussebandyn följer Svenska innebandyförbundets regler.

Anmälan

Det finns bara plats för 15 lag per grupp, så vänta inte med att anmäla ditt lag. Först till kvarn gäller! För att anmälan ska vara giltig ska denna bekräftas av kommunens drogförebyggande samordnare. Sista anmälningsdatum är fredagen den 6 december!

Vänersborgs kommun och IBK Vänersborg har rätt att kräva ändring ifall lagnamnet anses olämpligt.


Ange för- och efternamn på en vuxen kontaktperson för laget

Ange för- och efternamn för den spelare som är lagledare

Ange ett mobilnummer som vi kan nå lagledaren på

Vänligen dubbelkolla att mailen är rättstavad!

Vilken skola går lagledaren på?

Vilken klass går lagledaren i?

Ange ert lagnamn

Pris till bäst utklädda lag + Fair play

En populär tradition i Lussebandyn är lag som klär ut sig. Under åren har de mest fantasifulla lagen spelat på planen. Givetvis uppmuntras detta och pris delas ut för bäst utklädda lag! Även pris till laget som spelat mest schysst på plan delas ut, ett Fair play pris alltså. Det lönar sig alltså alltid att klä ut sig samt spela ett rent spel på plan utan oschysst tacklingar.

Spelschema

Spelschema med gruppindelning och tider publiceras här på ungivbg.se när lottningen är klar, troligtvis måndag vecka 50.

Om Lussebandyn

Sekretariatet och dömning sköts av IBK Vänersborg. Lussebandy är ett samarbete mellan det drogförebyggande arbetet i kommunen, fältare, fritidsledare, IBK Vänersborg och många fler.

För frågor om Lussebandyn eller anmälan kontakta Sara Gunnarsson på telefon 0521-72 17 25 eller sara.gunnarsson@vanersborg.se

Kontakt

Sara Gunnarsson
Drogförebyggare

Telefon
0521-72 17 25

E-post
sara.gunnarsson@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM