Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Lussebandyn

Spelare på Lussebandyn

Lussebandyn 2020 är inställd på grund av coronaläget.

  • Datum: 12 december
  • Tid: ca 16.30-24.30
  • Plats: Idrottshuset i Vänersborg

Pris till bäst utklädda lag + Fair play

En populär tradition i Lussebandyn är lag som klär ut sig. Under åren har de mest fantasifulla lagen spelat på planen. Givetvis uppmuntras detta och pris delas ut för bäst utklädda lag! Även pris till laget som spelat mest schysst på plan delas ut, ett Fair play pris alltså. Det lönar sig alltså alltid att klä ut sig samt spela ett rent spel på plan utan oschysst tacklingar.

Om Lussebandyn

Sekretariatet och dömning sköts av IBK Vänersborg. Lussebandy är ett samarbete mellan det drogförebyggande arbetet i kommunen, fältare, fritidsledare, IBK Vänersborg och många fler.

För frågor om Lussebandyn eller anmälan kontakta Sara Gunnarsson på telefon 0521-72 17 25 eller sara.gunnarsson@vanersborg.se

Arrangemanget är drogfritt och om någon i laget bryter mot detta diskvalificeras hela laget! En spelare från varje lag kommer testas med alkomätare i samband med matchstart.

Sammansättning av lag

Lagen får bestå av max 12 deltagare och laget måste ha minst 2 stycken av varje kön i laget och på planen samtidigt (5 spelare + målvakt på planen samtidigt). Lagen får inte byta eller fylla på med nya spelare under kvällen. Lussebandyn följer Svenska innebandyförbundets regler.

Anmälan

För att anmälan ska vara giltig ska denna bekräftas av kommunens drogförebyggande samordnare.

Anmälan öppnar normalt en dryg månad innan turneringen.

Vänersborgs kommun och IBK Vänersborg har rätt att kräva ändring ifall lagnamnet anses olämpligt.

Kontakt

Sara Gunnarsson
Drogförebyggare

Telefon
0521-72 17 25

E-post
sara.gunnarsson@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM