Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Open mic och konsert

En helkväll med hiphopartister, band, readings och öppen scen.

  • Var: Blå scenen på Folkets Hus
  • När: Fredag 4 november
  • Tid: 18.00-22.00
  • Ålder: från 13 år och uppåt
  • Fri entré

Ta del av det bästa som Vänersborg har att erbjuda, en blandning av genrer och artisteri. Eventet anordnas av Studiefrämjandet tillsammans med Timjan och Medborgarskolan.

Föranmäl dig nedan om du vill stå på scenen!

Förträff med meet n' greet

Tid: klockan 15.00-18.00

Kom och möt Studiefrämjandet, kommunens samorndare för Ungdomsinflytande och kulturverksamheten Timjan. Vi vill snacka spelkultur, musik eller kultur med dig som är ung i Vänersborg! Perfekt läge för dig som t.ex. vill starta band, komma in i studio eller hitta ett kreativt sammanhang och intresse.

Anmäl dig till tid på scen

Varför inte testa på ett stand up-set, uppträd med en låt, eller något annat du vill visa upp på en mindre scen. Open Mic Night det perfekta tillfället oavsett om det första gången du står på scen eller om du har vanan inne. Du eller din grupp har möjlighet att ta över scenen under 5- 20 minuter.







Jag/vi godkänner att foto på framträdandet får publiceras på Studiefrämjandets, Medborgarskolans och Vänersborgs kommuns webbsidor och sociala medier. * (obligatorisk)
Jag/vi godkänner att foto på framträdandet får publiceras på Studiefrämjandets, Medborgarskolans och Vänersborgs kommuns webbsidor och sociala medier.


KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se