Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Timjan

Timjan är mötesplats för ung kultur i Vänersborg.

Timjan riktar sig främst till dig som är 13-25 år, men vi har även tillfällen där alla åldrar är välkomna. Vi flyttar snart in i helt nya och fräscha lokaler där du kommer kunna läsa, dansa, måla, pyssla, fika och tusen andra saker.

Vi arrangerar kostnadsfria workshops, föreläsningar, utställningar och konserter med mera. Vi ger ungdomar möjlighet att utvecklas på egna villkor utan vuxenstyrning, men med tillgång till kompetens och vägledning.

Timjan strävar efter att tillsammans med våra besökare utforma det kulturella utbudet i Vänersborg. Du är välkommen att besöka oss eller kolla in på sociala media. Du hittar vårt konto timjanvbg på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och timjanvbg Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vi finns även på Snapchat där vi heter timjanvbg.

Timjans personal

Gå till vår personalsida för att se oss som jobbar här och hur du kan kontakta oss.

Öppettider

I slutet av hösten öppnar Timjan i Vänersborgs nya bibliotek i centrum. Under tiden utförs pop-up aktiviteter på fritidsgårdar och andra ställen där ungdomar befinner sig.

Bland annat kan du delta i Timjans aktiviteter på Lyckans fritidsgård och Sörgården vissa tisdagar. På fredagar håller Timjan skapande verksamhet på Lyckans fritidsgård 15.00-18.00 och därefter på Torpagården 18.30-21.30.

Möjligheter på Timjan

Har du egna idéer och önskemål på vad vi på Timjan borde göra i Vänersborg så får du gärna ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att träffa alla kulturintresserade unga i kommunen.

Vi lyfter fram lokala kreatörer och sätter dem i ett samband med andra händelser, såväl regionalt som nationellt. Vi riktar oss framförallt till dig mellan 13-25 år och tillsammans utformar vi verksamheten.

Timjan har planer på att starta en ungdomsgrupp, där vi diskuterar och planerar utifrån de tankar och idéer som våra besökare har. Är du intresserad av att vara med? Titta gärna förbi och prata med någon i personalen eller maila david.myrvold@vanersborg.se

All verksamhet är självklart alkohol-, drog- och tobaksfri.

Kontakt

Kultursamordnare:
Medlinn Zikollaj
David Myrvold
Hanna Tobiasson

E-post:
förnamn.efternamn@vanersborg.se

E-post myndighet:
kommun@vanersborg.se 

Telefon växel:
0521-721000

Facebook