Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

Publicerad 2020-05-21

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Ungdomshuset blir bostäder

Centrumgården, Timjan och de andra verksamheterna flyttar ut i sommar.

Centrumgården stänger 21 maj

Fritidsgården Centrumgården har sin sista öppetdag i huset redan 21 maj. Efter mer än 15 år i huset är det dags att söka nya lokaler.

Julia som är personal på Centrumgården tycker att flyttningen är både spännande och skrämmande.

- Att träffa nya människor och testa nya saker är väldigt roligt men det är samtidigt tråkigt att lämna Ungdomshuset efter så här många år, säger Julia. Hon menar även att det även är tråkigt att verksamheterna i Ungdomshuset flyttar till olika platser, då närheten varit en styrka.

Följ @fritidsgardarnavbglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram eller Centrumgården på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att hänga med i var Centrumgården hamnar.

Flytt under sommaren

Timjan, Studiefrämjandet och LSS (Ledsagningshuset) är andra verksamheter i huset som kommer flytta sina verksamheter. Flytten sker då kontraktet med Vänersborgsbostäder (som äger fastigheten) går ut i sommar. Istället finns det planer på att bygga bostäder på platsen.

Timjan fortsätter med viss ungkulturverksamhet i huset under juni. Följ Timjan på instagram @timjanvbglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Text: Abdisadaq

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM