Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

Publicerad 2022-08-24

Påverka din vardag tillsammans med andra unga.

Är du intresserad av att vara med som volontär eller i vår nya satsning på ungt inflytande?

Vänersborgs kommun håller just nu på att bilda en plattform där du som ung kan vara med och arrangera evenemang och tycka till kring beslut om verksamhet som berör just dig som bor i kommunen.

För dig mellan 15-25 år

Du är mellan 15-25 år och boende i Vänersborgs kommun. Det enda du behöver göra är att skicka in en intresseanmälan med ditt namn och kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig om vi har ett uppdrag som vi tror kan passa. Du förbinder dig inte till något. Det finns två val att välja mellan – volontär eller ung referensgrupp. Som volontär arbetar du lite mer här och nu, som deltagare i referensgruppen tar du del av lite mer djuplodande uppgifter som kan bana väg för framtidens unga i kommunen.

Volontärsgrupp

Som volontär kan du vara med i samarbeten med fritidsgårdarna och Timjan med deras arrangemang. Det kan gälla evenet som Schools Out, eller vara med under VBG dancefestival kring exempelvis ljud och ljus eller ha hand om vårt sociala media.

Arbetsuppgifterna kan vara många och varierande.

Anmäl ditt intresse till volontärsgruppen


Skriv både för- och efternamn


På vilken mailadress kan vi nå dig?

På vilket mobilnummer når vi dig?

Påverkansgrupp

Det kan vara att hjälpa till med vårt drogförebyggande arbete i kommunen, ta fram vår nästa enkätundersökning till alla i åk 7 eller som en viktig del i utformningen av innehållet i kommunens nya mötesplats på huvudbiblioteket under hösten 2022. Vår nya referensgrupp för unga kommer också få möjligheten att göra utbildningsresor i syfte att öka ert inflytande över vår kommunala struktur med förhoppning om en fördjupad förståelse hur en politiskt styrd organisation arbetar.

Anmäl ditt intresse till Påverkansgruppen

Det har kommit in fler anmälningar än det finns plats i gruppen. Därför är anmälan stängd.

Kontakt vid frågor

Skicka mail till David Myrvold (projektledare) vid frågor.

E-post: david.myrvold@vanersborg.se

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

Facebook